-
Zooptica
Zapraszam na konsultację w sprawie zabiegu laserowej korekcji wzroku w Krakowskim Centrum Okulistyki ZOOPTICA. Pracuje tam bardzo dobry specjalista w tej dziedzinie pani doktor Dorota Wyględowska-Promieńska.
ul. Wieniawskiego 62. Kraków
-
Witam,
Ja laserową korektę wzroku robiłam właśnie w Zooptice. Jestem już dwa lata po zabiegu i nie mam żadnych komplikacji. Strasznie się cieszę że zdecydowałam się na tą operację, bo to znacznie polepszyło komfort mojego życia. Nie musze już nosić okularów ani soczewek
Dziękuje bardzo Pani Doktor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Zgadzam sie! Zooptica jest super! mialam wade -2.75 i -3. Dlugosc zabiegu: 2h, koszt: 2500zl, mozliwosc chodzenia bez okularow i zyskana pewnosc siebie:bezcenne! polecam!
-
a drogo w tej zooptice? bo tez nosze sie ostatni z zamiarem laserowej operacji, ale nie chce sie zruinowac finansowo;P
-
Zooptica
Nie jest drogo i na pewno się nie zrujnujesz
Ja za dwoje oczu zapłaciłam 3 700zł. Patrząć na to dzisiaj stwierdzam że operacja mi sie zwróciła (wcześniej nosiłam dość drogie soczewki). Nie wiem jak jest cenowo teraz. Obczaj sobie ich strone internetową tam powinien byc aktualny cennik.
-
hm, no właśnie - też słyszałem dobre rzeczy o klinice zooptica. Jestem z Krakowa i pewnie tam sie wybiore. Na miejscu i podobno niezle "szyja"
-
-
A dlugo tam tzr5eba czekac na zabieg? podzwonilem troche po roznych klinikach i wiem, ze tego nie da sie zrobic od tak hop siup... nie chce czekac miesiacami? jak jest w tej calej zooptice?
-
Na zabieg nie czeka sie dlug. Ok tydzień półtora, mimo że najpierw trzeba przejsc badania. Szybko sie uwaijają.
-
Można zapłacić w ratach za ten zabieg? I ile się płaci za jedno oko?
Uprawnienia