+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: Renu MPS

Renu MPS

Płyn wileofunkcyjny Bausch & Lomb Renu MPS Multi-Purpose Solution jest aseptycznym, buforowanym, izotonicznym płynem. Służy do codziennego użytku, dezynfekcji, nawilżania, płukania i przechowywania wszystkich rodzajów miękkich soczewek kontaktowych.
    Płyn jest łagodny dzięki temu, że nie zawiera takich składników jak chlorheksydyna oraz thimerosal.
    Występuje w butelkach o pojemności 120 ml oraz 360 ml. Zapraszamy do dyskusji.

Często korzystam z kolorowych soczewek przy różnych okazjach. Wzrok mam zdrowy ale gdy jest przyjęcie to wkładam sobie zielone moje ulubione a na sylwestra i podobne imprezy bardziej wyzywające :-) Korzystam przy tym wlaśnie z ReNu mps i jestem zadowolona - bardzo dobry jakościowo produkt. Nigdy nie miałam żadnego podrażnienia po włożeniu soczewek trzymanych w tym płynie .polecam

Zastanawiam sie nad zmiana plynu. Z tego co czytam, ten jest bardzo dobry, wiec chyba skorzystam

Acha jeszcze jedno question, ile kosztuje najwiekszy plyn Renu? Chcialbym, zeby ta zmiana mi sie oplacila.

Powiem Wam, ze ja go raz w zyciu mialem, bo promocja byla w sklepie, to kupilem i spodobal mi sie. Warto zmienic plyn na Renu

Kiedyś płyn był o wiele droższy,ale teraz cena jest bardzo wywarzona. Sam używam i nie mam zastrzeżeń,warto kupić go w sklepie internetowym.

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia